Expedieri și returnări

LIVRAREA

Livrarea se va face prin intermediul firmei Bookurier/Cargus Courier si este oferita gratuit clientilor Lumea Copiilor care plaseaza o comanda de minim 200 RON. In cazul in care comanda nu depaseste 200 RON, se achita o taxa de transport de 15 lei. Termenul mediu de livrare este 48 de ore, in zilele lucratoare.


Transportul se efectueaza prin curierat, iar pretul transportului este inclus in pretul final. Astfel, clientul nu mai are de platit preturi aditionale pentru produs, cu exceptia cazului in care este mentionat acest lucru.


Livrarea se realizeaza de catre curier la adresa specificata de client. In cazul in care doriti sa specificati termeni suplimentari: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa le specificati la efectuarea comenzii.


De asemenea, exista mica posibilitate ca adresa clientului sa nu fie acoperita de zonele de livrare a firmei de curierat, fiind necesari kilometri exteriori. In acest caz, clientul va fi contactat de Lumea Copiilor.


Comenzile plasate vineri (dupa ora 12:00), sambata sau duminica, vor fi onorate luni si livrate cel tarziu marti.


Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nicio responsibilitate in cazurile urmatoare:

  • intarzierea la livrare datorata furnizorului, curierului sau din alte motive
  • deterioarea, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar
  • informatiile eronate furnizate de cumparator

Produsele din comenzile cu ridicare personala sunt pastrate maxim 48 de ore. Dupa acest interval de timp produsele pot fi vandute.

RETURURI

Poți returna orice produs vândut de Lumea Copiilor în maxim 15 zile din momentul în care ți-a fost livrat de către curier.
Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.