Termeni si Conditii

Acceptarea termenilor si conditiilor

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si Lumea Copiilor. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.magazinlumeacopiilor.ro (“Website-ul”). Accesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii, precum si a paginii de Garantie la adresa: https://magazinlumeacopiilor.ro/garantie

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

COMANDA ONLINE

Comanda poate fi înregistrată pe site indiferent dacă te-ai identificat prin introducerea adresei de email şi a parolei, folosind contul creat sau prin introducerea datelor aferente unui “Cont Nou”. Poţi plasa comanda online utilizând referinţele articolelor din ofertele vizibile pe site. În general, informaţiile referitoare la disponibilitatea articolelor îţi sunt oferite în momentul depunerii comenzii. In caz excepţional, se poate întâmpla ca un articol/marime să nu fie disponibil/disponibila, după efectuarea unei comenzi. În acest caz veti fi informat(ă) prin modificarea statusului comenzii plasate online şi veti fi contactat telefonic. Daca nu se gaseste o alternativa la produs, articolul va fi automat anulat, iar tu nu vei plăti decât pentru articolele expediate. Preţurile articolelor de la magazinul nostru care sunt prezentate pe site sunt exprimate în lei şi nu conţin taxele de transport/livrare. Taxele de transport vor fi afisate separat, iar pentru comenzile de peste 250 RON, acestea vor fi zero. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile în orice moment. Comenzile inregistrate vor fi onorate la pretul initial. In urma efectuarii comenzii, clientul este de acord atat cu termenii si conditiile enuntate pe site, cat si cu preturile produselor si costul transportului. (In cazuri deosebite este posibil ca un produs sa nu existe in stoc chiar daca pe site este specificat ca il avem. De asemenea durata transportului este posibil sa nu corespunda cu cel specificat pe pagina www.magazinlumeacopiilor.ro

MODALITĂŢI DE PLATĂ

Plata articolelor se poate realiza ramburs, la momentul livrării coletului de către curier (pentru livrari nationale) sau puteti ridica comanda direct de la magazinul nostru.

Ne rezervam dreptul in a selecta clientela si a refuza comenzile in cazul in care clientii efectueaza comanda manifestea comportament sau limbaj neadecvat

LIVRAREA

Livrarea se va face prin intermediul firmei Bookurier/Cargus Courier si este oferita gratuit clientilor Lumea Copiilor care plaseaza o comanda de minim 250 RON. In cazul unei comenzi mai mici de 250 RON, se achita o taxa de transport de 15 lei. Termenul mediu de livrare este 48 de ore, in zilele lucratoare.
Transportul se efectueaza prin curierat, iar pretul transportului este inclus in pretul final. Astfel, clientul nu mai are de platit preturi aditionale pentru produs, cu exceptia cazului in care este mentionat acest lucru.
Livrarea se realizeaza de catre curier la adresa specificata de client. In cazul in care doriti sa specificati termeni suplimentari: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa le specificati la efectuarea comenzii.
De asemenea, exista mica posibilitate ca adresa clientului sa nu fie acoperita de zonele de livrare a firmei de curierat, fiind necesari kilometri exteriori. In acest caz, clientul va fi contactat de Lumea Copiilor.
Comenzile plasate vineri(dupa ora 12:00), sambata sau duminica, vor fi onorate luni si livrate cel tarziu marti.
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nicio responsibilitate in cazurile urmatoare: 
intarzierea la livrare datorata furnizorului, curierului sau din alte motive
deterioarea, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar
informatiile eronate furnizate de cumparator

Produsele din comenzile cu ridicare personala sunt pastrate maxim 48 de ore. Dupa acest interval de timp produsele pot fi vandute.

RETURURI

Poți returna orice produs vândut de Lumea Copiilor în maxim 15 zile din momentul în care ți-a fost livrat de către curier.
Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, semne de purtare/forta, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Avem dreptul de a stoca informatiile clientilor: nume, adresa, e-mail, telefon, produse comandate, pe durata necesara realizarii comenzii si in vederea compunerii unei statistici la finele lunii. Scopul colectarii datelor este informarea dumneavostra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavostra a produsului cumparat. Nu sunteti obligati sa oferiti aceste date insa refuzul poate duce la imposibilitatea realizarii comenzii. De asemenea daca doriti stergerea dumneavostra din bazele noastre de date va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele: e-mail, telefon sau adresa care doriti sa fie sterse din baza noastra de date. Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, telefon, adresa) la terte parti, desigur cu exceptia curierului. Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezerva tot dreptul in a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul magazinului online haine copii si bebelusi (magazinlumeacopiilor.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Magazin online haine copii si bebelusi (magazinlumeacopiilor.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@magazinlumeacopiilor.ro

ALTELE

Actiunea de a prelua informatii despre produse (titluri, poze, descrieri, etc) sau a imaginlor fara acordul scris al magazinului Lumea Copiilor este considerata furt si ne rezervam dreptul de a actiona in judecata persoanele sau firmele respective. 

Orice conflict aparut pe parcurs intre cumparator si Lumea Copiilor va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegerea ambelor parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.